top of page

SATEL SLIM LINE - A gyorsan és egyszerűen telepíthető mozgásérzékelő-sorozat

Frissítve: 2023. febr. 22.

A PSI legújabb Product Review magazinjában bemutatja a SATEL SLIM LINE sorozatának jellemzőit és előnyeit, melyekről blogcikkünk is beszámol.


Miben rejlik a SLIM LINE érzékelők innovációja?


A SATEL immár 30 éve fejleszt és gyárt biztonságtechnikai elektronikai termékeket. Ez a kiterjedt tapasztalat koncentrálódott a mozgásérzékelők új SLIM LINE sorozatának a megalkotásában és forgalomba hozatalában. A termékek számos időtakarékos tulajdonsággal bírnak, jelentősen megnövekedett a teljesítményük, működésük megbízhatóbb, ezáltal a cég eddigi legkönnyebben telepíthető mozgásérzékelői. Ezenkívül az eszközök 2020-ban bejutottak a PSI Premier díjátadójának döntőjébe, valamint 10-ből 9 pontot értek el a PSI Magazin független terméktesztelésén.


Gyors és könnyű telepítés

Minden modell csavarmentes fedéllel van ellátva, ezért a ház egyszerűen kinyitható egy laposfejű csavarhúzóval, a lezáráshoz pedig egyszerűen visszapattintható. Az összes modellben megtalálható beépített lezáróellenállások felgyorsítják a telepítést. A PRO modellekhez állítható, szabotázsvédett fali és mennyezeti konzol is tartozik.

Távoli konfiguráció

A LUNA és PRO modellek hasznos tulajdonsága a telepítők számára, hogy az érzékelő működési paraméterei OPT-1 távvezérlővel távolról konfigurálhatóak, így az érzékelők érzékenysége, a működésmód, a jelzőfény színe és a LED világítási mód (kizárólag a LUNA modelleknél) könnyedén, az érzékelő házának kinyitása, illetve létra használata nélkül változtatható.

Egy ház, több érzékelő

A különféle SLIM LINE érzékelők ugyanazzal a karcsú, elegáns, kiváló minőségű műanyagból készült házzal rendelkeznek. Az érzékelők egységes megjelenése megnehezíti a behatoló számára, hogy beazonosítsa a pontos modellt, valamint biztosítja a rendszer esztétikus megjelenését.

Egy jelző LED, többféle szín

A SLIM LINE érzékelők mindegyikénél a telepítők választhatják ki a LED jelző színét.

Modelltől függően 4 vagy 7 szín érhető el, szükség esetén a LED jelző tartósan is kikapcsolható.

Független tanúsítvány

Minden SLIM LINE érzékelő megfelel a mozgásérzékelőkre vonatkozó EN 50131 Grade 2 vagy Grade 3 európai standard követelményeknek, valamint a termékek a Trezor Test-től kapott független tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Kiterjesztett garancia

Minden SLIM LINE érzékelőre 5 év garancia érvényes, amely a gyártási hibákra terjed ki.

Satel - Slim line

Az 1990-es első forgalomba hozatal óta a SATEL jól megérdemelt hírnevet szerzett magának a kiváló minőségű elektronikai termékek gyártójaként. Katalógusában, mely több mint 500 terméket tartalmaz, szerepelnek behatolásjelző, épületautomatizálási, valamint tűzvédelmi rendszerek is. A SATEL az összes hardvert és szoftvert saját K+F csapatával, házon belül fejleszti, a gyártást pedig csúcstechnológiás, teljesen automatizált lengyelországi üzemében végzi.



bottom of page