top of page

Hikvision szolár kamerák – Termékkínálat

Frissítve: 2023. febr. 22.


A Hikvision második generációs napelemes megoldásai megérkeztek a RIEL csapatához, így szeretnénk ezeket bemutatni, majd egy későbbi cikkünkben pedig a gyakorlati teszt eredményeit is ismertetni.

DS-2XS2T41G0-ID/4G/C04S05

A napelemes sorozat legkisebb eszköze, ami költséghatékony megoldást jelenthet olyan helyszíneken, ahol a megfigyelés szükséges időtartama minimális és nincs kiépítve elektromos vagy számítógép hálózat. Beépített 4G modemmel rendelkezik, így távoli eléréséhez egy adatkapcsolatra beállított SIM kártya szükséges.

Az eszköz elején jól látszódik a PIR mozgásérzékelő (10 m), ami a 4MP-es kamera szenzor (választható optika: 4mm és 6mm) mellett kapott helyett. Éjszakai képét beépített inframegvilágítás segíti proaktív módban: 10 m, performance működésben pedig 30 m megvilágítási távolsággal.

A kamera képfrissítése maximum 12,5 FPS, ez alacsony fogyasztás mellett garantálja a felvételek közel folyamatos lejátszását is. A beépített mikrofon és hangszóró pedig tovább emeli a készülék által biztosított biztonsági szintet. A kameratestbe épített akkumulátor 10 Ah-s és az alacsony működési feszültség (4,25 V) miatt biztosítja a hosszútávú működést.



DS-2XS2T47G0-LD(W)H/4G/C18S40

A standard sorozat tagja, már sokkal nagyobb napelem panellel (40 W) és 23,1 Ah beépített akkumulátorral rendelkezik, így már professzionális nagyobb biztonságot igénylő helyekre is ajánlható.

A képalkotást 4MP-es ColorVu szenzor biztosítja (választható optika: 4mm és 6mm), aminek munkáját éjszaka fehér fény segíti, proaktív módban: 10 m, performance működésben pedig 30 m megvilágítási távolsággal.

Az eszközben megtalálható itt is PIR érzékelő és szintén maximum 12,5 FPS képfrissítéssel rendelkezik. Ebből a változatból se hiányzik a mikrofon, hangszóró, beépített 4G modem. A kamera beépített 64 GB-os eMMC tárhellyel is rendelkezik (50 GB elérhető rögzítésre).



DS-2XS6A87G1-L/C32S80

A napelemes megoldások legprofesszionálisabb eszköze már 80 W-os napelemmel és külső 30 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, ezzel biztosítva a leghosszabb napsütés nélkül áthidalható működési időtartamot.

A képalkotást itt is ColorVu szenzor biztosítja, de már 8MP-es felbontással (választható optika: 2.8mm és 4mm), fehér éjszaki fénnyel (proaktív mód: 10m, performance mód: 30 m megvilágítási távolság), szintén 12,5 FPS képfrissítéssel és 64 GB-os eMMC tárhellyel. A mikrofon és hangszóró itt kimaradt a termékből, de performance módban elérhetőek akár AcuSense funkciók is a téves riasztások kiszűrése miatt.

Összehasonlítás


Üzemmódok összehasonlítása


Kommunikációs lehetőségek






bottom of page