top of page

RIEL webinár

Lenia.png
Partnereink műszaki támogatását változatlanul kiemelten kezeljük, gyakorlati termékismertetőinket tovább folytatjuk a megszokott online formában.
 
Ismertetőink célja a továbbiakban sem változott: résztvevőinknek, kis létszámú csoportokban, minél gyakorlatiasabb és naprakészebb ismereteket adjunk át forgalmazott termékeinkről, azok beállításairól, használatáról, hibamentes működtetéséről és háttér-rendszereiről, távolról elérhető és programozható eszközök segítségével.
Webinár platform
A webinár alkalmainkon a RIEL online tréning felületét használjuk, élő és rögzített videótartalmakkal, távolról programozható eszközök gyakorlati feladataival. Munkaidőben, az oktatásért felelős kollégánk készséggel áll rendelkezésre a felmerülő kérdésekkel, feladatokkal kapcsolatban.
Részletek
  • Termékismertetőink időtartama rugalmasan alakítható mindenki egyéni naptárához. Az első napi élő bejelentkezést követően a feladatok elvégzésére 2 nap áll rendelkezésre (megközelítőleg 4-5 óra a tananyag feldolgozásához szükséges idő). A webinár a második napon szintén egy élő bejelentkezéssel, közös kiértékeléssel zárul.
  • Az ismertetők továbbra is ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.
  • Létszámkorlát: 16 fő
Megjegyzés
Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy webinár alkalmaink mindig telítettek. Kérjük, hogy amennyiben regisztráltál, de mégsem tudsz részt venni az eseményen, mielőbb jelezd felénk egy e-mailben (marketing@riel.hu), hogy a távolléted miatt üresen maradt helyet be tudja tölteni egy másik, várólistán lévő érdeklődő. Köszönjük!

Napirend

Lenia.png

RIEL termékbemutatók

RIEL webinar kedd–szerda

Kedd 9:00

Élő bejelentkezés, platform bemutatása (30–40 perc)

Szerda 14:00

Kedd–szerda 

Önálló munkában a tudásanyag áttekintése, a feladatok megoldása, egyéni problémák egyeztetése az előadóval

(4-5 óra)

Élő bejelentkezés, közös
áttekintés (30–40 perc)

bottom of page