top of page

Segítség a Hikvision AXPro-hoz: új cikkek a RIEL Tudástárban

Frissítve: 2023. febr. 21.

Mérnökeink elkészültek az új AXPro vezeték nélküli riasztórendszer tesztelésével, és a programozást bemutató cikkekkel. Minden megtalálható a RIEL Tudástárban. Az új funkciók bemutatása mellett segítséget nyújtanak a riasztórendszer webes felületen való programozásában, valamint a Hik-Connect mobilalkalmazáson keresztül történő programozáshoz. A "lépésről-lépésre" útmutatók képernyőképekkel kiegészítve nyújtanak hatékony és gyakorlati támogatást a rendszert még nem ismerő telepítők számára.

1. AXPro termékbemutatás és teszt

Ebben a cikkben megismerhetjük a RIEL által tesztelt eszközök alapvető jellemzőit, fizikai tulajdonságait és képességeit, és többet megtudhatunk a rendszer átjelzési lehetőségéről.

Bemutatjuk az új vezeték nélküli mozgásérzékelőt, a PIRCAM érzékelőt, a kezelőt, a keyfob-ot, a pánikgombot és a nyitásérzékelőt. Az AXPro szirénák is megújult formában, de ugyanúgy többféle színben kaphatók.


2. AXPro webes felületen való programozása

A cikkből megismerhetjük a kezelőfelületbe való belépés módját, az eszközök hozzáadását. A távfelügyeletre való bekötést is többféleképpen lehet szabályozni és számos kommunikációs protokoll kiválasztható. A cikk érinti még a hanghívás és sms-küldés beállítását, valamint a kamera hozzáadásának témakörét.

3. Az AXPro mobil applikációs felületen való programozása

A cikk végigvezet bennünket egy riasztórendszer Hik-Connecten keresztüli programozásán, érintve az alábbi témaköröket:

  • eszköz hozzáadása

  • partíció hozzáadása

  • zónák beállítása és elnevezése

  • eszközök állapotának tesztelése

  • távfelügyeleti beállítások

  • karbantartási szolgáltatások

bottom of page