[HALASZTÁS]

Oktatásainkat bizonytalan ideig elhalasztjuk! 

Képzéseink

Alap
Haladó
Speciális
Az oktatásokat átmenetileg felfüggesztjük.
Jelentkezz online szakmai konzultációinkra!
Cégünk fontosnak tartja partnereink támogatását és képzését, ezért a visszajelzések alapján, a Hikvision HCSA tanúsítvány megszerzésének lehetőségével 2020-ban megújítjuk képzéseinket.
Tréningjeink célja továbbra sem változott, hogy kis létszámú csoportokban, a résztvevőknek minél gyakorlatiasabb és naprakészebb tudást adjon át a termékekről, azok beállításairól, használatáról, hibamentes működtetéséről és háttér-rendszereiről kézbe vehető eszközök segítségével.
Képzéseink három szinten elérhetőek (alapszint, haladó, speciális), bizonyos képzések előkövetelménye az azt megelőző tudásszintű képzés elvégzése, ezekre a korábbi képzés elvégzése után lehet jelentkezni. A képzések időtartama is kibővül több esetben egész napra, hogy még több gyakorlati tapasztalatot tudjunk átadni.
Magyarországon elsőként hivatalos Hikvision HCSA tanúsítványt biztosítunk a tesztet teljesítőknek, ahol ez nincs feltüntetve ott Riel tanúsítványt állítunk ki az oktatás elvégzéséről.
HCSA (Hikvision Certified Security Associate) tréning és vizsga olyan műszaki szakemberek számára készült, akik évek óta dolgoznak a biztonságtechnikai szakmában, ismerik a Hikvision eszközöket, valamint magabiztosan működtetik és tartják karban azokat. A tanúsítvány előnye, hogy igazolja az egyéni vállalkozók és cégek magas szintű hozzáértését, és megkönnyíti az ügyfelek számára a megfelelő kompetenciával rendelkező szakember kiválasztását.
 
A tréningek továbbra is ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Beosztás

Online videók és tudástár

Rólunk írták

 
Ami különösen tetszett...
„A részletes előadásmód, a szerkesztett prezentáció minősége, átláthatósága. A környezet modern és barátságos.”
„Gördülékenység. Teszt eszközök mennyisége és kipróbálhatóságuk. Az előadók szakmai felkészültsége.”
 
„A gyakorlati oktatás példa értékű volt, az előadók maximálisan kiváló munkát végeztek!”
 
„Az oktatásról csak pozitívan tudok nyilatkozni, és annyit szeretnék, hogy örülök, ha csak pár szó váltás erejéig is, de tudtunk beszélni, és kérdezni az oktatást tartókkal és végre nem csak a telefonos kapcsolat volt! Még egyszer gratulálni szeretnék a cégünk nevében az oktatók felkészültségéhez, és az egész naphoz."
 
„Jó, hogy kitértünk a hálózatok tervezésére, pl. a különböző típusú kábelek (réz, optika...) kábelek maximális jelátvitelére. Az oktató nagyon összeszedetten és érthetően tudja átadni a tudását minden Hikvision-nel kapcsolatos felmerült témakörben."

Kapcsolat

RIEL IRODAHÁZ – földszinti oktatóterem

1139 Budapest, Röppentyű u. 24.

Parkolás a Frangepán utca 23. szám felől biztosított, saját ingyenes parkoló az udvarban.
Útvonaltervezés

Telefon: +36 20 890 0730

Copyright © 2020 RIEL Elektronikai Kft.

  • Facebook
  • YouTube - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

A RIEL magyar tulajdonú családi vállalkozásként 30 éve a biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. Fő tevékenységként világvezető gyártók video-, riasztó- és tűzjelzőrendszereinek forgalmazásával foglalkozunk, emellett kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek. A biztonságtechnika mellett videotechnikai megoldásokat kínálunk az ipari szektorban a kutatás-fejlesztés valamint a gyártás automatizálás támogatásához. 

Három fő üzletágunk a biztonságtechnika, a biztonsági ellenőrzés és az ipari megoldások.