top of page
HCSA Installer Day - ALARM AX PRO
HCSA Installer Day - ALARM AX PRO

ápr. 23., K

|

Hikvision Hungary

HCSA Installer Day - ALARM AX PRO

Ismerd meg a legújabb Hikvision ALARM eszközök termékválasztékát, és szerezd be a telepítésükre vonatkozó összes tudnivalót!

Időpont és helyszín

2024. ápr. 23. 9:00 – 16:00

Hikvision Hungary, Budapest, Záhony u. 7, 1031 Magyarország

Részletek

Előadó: Bózsó Botond

Legyél HIKVISION által tanúsított HCSA telepítő, jelentkezz a Hikvision-nel közösen, ALARM AX PRO témakörben  szervezett eseményünkre!

Miért érdemes részt venned?

  • A tréningen a RIEL oktatóitól naprakész ismeretekhez juthatsz a Hikvision termékekről, azok beállításairól, használatáról, hibamentes működtetéséről és háttér-rendszereiről, kézbe vehető eszközök segítségével.
  • Sikeres vizsga esetén a Hikvision hivatalos telepítőjévé válhatsz!

A RIEL gyakorlott előadóiként fontosnak tartjuk átadni és tanúsítani a Hikvision termékek több éves műszaki támogatásával szerzett tapasztalatainkat, így mára számos terméktámogató kollégánk rendelkezik hivatalos Hikvision oktatói tanúsítvánnyal.  A HCSA (Hikvision Certified Security Associate) tréning és vizsga olyan műszaki szakemberek számára készült, akik évek óta dolgoznak a biztonságtechnikai szakmában, ismerik a Hikvision eszközöket, valamint magabiztosan működtetik és tartják karban azokat. A tanúsítvány előnye, hogy igazolja az egyéni vállalkozók és cégek magas szintű hozzáértését, és megkönnyíti az ügyfelek számára a megfelelő kompetenciával rendelkező szakember kiválasztását.

Esemény megosztása

bottom of page