top of page
HCSA Installer Day - ACS Beléptető
HCSA Installer Day - ACS Beléptető

febr. 20., K

|

RIEL Központ

HCSA Installer Day - ACS Beléptető

Ismerd meg a legújabb Hikvision Beléptető eszközök termékválasztékát, és szerezd be a telepítésükre és kezelésükre vonatkozó valamennyi tudnivalót!

Sajnáljuk, ez az esemény betelt.
RENDBEN

Időpont és helyszín

2024. febr. 20. 9:00 – 16:00

RIEL Központ, Budapest, Röppentyű u. 24, 1139 Magyarország

Részletek

Előadó: Nagy János

Legyél HIKVISION által tanúsított HCSA telepítő, jelentkezz a Beléptető (ACS) témakörben a Hikvision-nel közösen szervezett eseményünkre!

Miért érdemes részt venned?

  • A tréningen a RIEL oktatóitól naprakész ismeretekhez juthatsz a Hikvision termékekről, azok beállításairól, használatáról, hibamentes működtetéséről és háttér-rendszereiről, kézbe vehető eszközök segítségével.
  • Sikeres vizsga esetén a Hikvision hivatalos telepítőjévé válhatsz!

A RIEL gyakorlott előadóiként fontosnak tartjuk átadni és tanúsítani a Hikvision termékek több éves műszaki támogatásával szerzett tapasztalatainkat, így mára számos terméktámogató kollégánk rendelkezik hivatalos Hikvision oktatói tanúsítvánnyal. A HCSA (Hikvision Certified Security Associate) tréning és vizsga olyan műszaki szakemberek számára készült, akik évek óta dolgoznak a biztonságtechnikai szakmában, ismerik a Hikvision eszközöket, valamint magabiztosan működtetik és tartják karban azokat. A tanúsítvány előnye, hogy igazolja az egyéni vállalkozók és cégek magas szintű hozzáértését, és megkönnyíti az ügyfelek számára a megfelelő kompetenciával rendelkező szakember kiválasztását.

Esemény megosztása

bottom of page